Vrolijke en sfeervolle decoratie voor het raam

Hangende decoratie voor het raam met bloemen en zeedieren

Altijd leuk, een aantal kleine vaasjes met bloemetjes die voor een raam hangen. Of zomaar boven een tafeltje. Helemaal leuk is het als je deze vaasjes afwisselt met andere hangende decoratie zoals hartjes, zeepaardjes of konijntjes. Zo’n sfeervolle decoratie kan je erg makkelijk maken met de decoratieve houten kapstok uit Bloemschikwinkel.

Een decoratieve houten kapstok

Deze houten kapstok heeft een touw om hem zelf ergens aan op te hangen en heeft verder 5 haakjes die in het hout zijn geschroefd. Hier kan je verschillende dingen aan ophangen. In het voorbeeld op de foto hangen hier van links naar rechts:

Bovenaan de houten stok zijn nog drie zonnebloem harten vastgemaakt.

Kies zelf wat je er aan wil hangen

Omdat je zelf helemaal vrij bent om te kiezen wat je aan ieder van de vijf haakjes hangt, kan je allerlei combinaties maken: eieren en haasjes voor pasen, sterren en boompjes voor kerst.

Wat ook kan..

Houten tak met vijf flesjes en bloemen voor het raam

Direct kant er klaar is er de houten kapstok waar al vijf flesjes aan vast zitten. Bloemetjes er in, water erbij en je hebt snel een leuke decoratie. In dit voorbeeld zie je kleine trosroosjes en duizendschoon in verschillende kleuren.

Nog meer inspiratie

Dit waren twee voorbeelden hoe je met een houten tak een leuke hang-decoratie kan maken. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om een hangende decoratie te maken.

Kijk hiervoor bij de categorie “Hangers”.

Hier vind je een ruime keuze aan op te hangen decoratie en glaswerk.