Retour zenden

 

Het kan altijd voorkomen dat het artikel dat je hebt besteld niet aan jouw verwachtingen voldoet.Je kunt dan het artikel binnen 14 dagen (geldt alleen voor consumenten) retourneren mits:
– ongebruikt
– onbeschadigd
– indien mogelijk in orginele verpakking.

Wil je een artikel of hele bestelling retourneren, laat het ons dan vooraf weten door een e-mail te sturen aan onze verkoopafdeling.
Door het vooraf te melden zijn wij op de hoogte dat jij iets aan ons terug stuurt, waardoor de afhandeling daarna sneller kan verlopen. Bij het retour zenden vragen wij jou de achterkant van de factuur waar de retourprocedure op staat goed te lezen en het retourformulier in te vullen en deze mee te sturen.

Je kan er ook voor kiezen om het retourformulier te downloaden klik dan hier.

De volgende artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd:
* Artikelen die in opdracht van jou speciaal besteld of vervaardigd zijn,
* Artikelen die persoonlijk van aard zijn, zoals met een persoonlijke tekst bedrukt lint,
* E-books.

Let wel op, de kosten en het risico van het retour zenden zijn voor jouw rekening. De bezorgkosten om het artikel afgeleverd te krijgen (van Bloemschikwinkel.nl naar jou), krijg je na retourzending terug, tenzij de initiële aanschaf uit meerdere artikelen bestond en je niet alle artikelen retourneert.

Nadat wij de door jouw teruggestuurde artikelen hebben ontvangen en gecontroleerd, storten wij het geld binnen 14 dagen terug op het door jou aangegeven bankrekeningnummer.

Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Retouradres:

Bloemschikwinkel
Rodenrijseweg 91
2651 BN Berkel en Rodenrijs
Nederland

Terug naar winkel