Skip to Store Area:

Winkelwagen :
0 items added.
Informatie
Verzendmethode
Contact

Bloemschikwinkel voor uw bloemschikmaterialen

Over ons


Hartelijk welkom bij Bloemschikwinkel.nl

Bloemschikwinkel.nl is een jong, dynamisch bedrijf dat in 2010 is opgericht door Nicolette en Guurt Kok uit liefde en passie voor de hobby en het vak bloemschikken.


Voor wie is Bloemschikwinkel.nl
Bloemschikwinkel.nl is een internetwinkel gespecialiseerd in bloemschik- en decoratiematerialen die gebruikt worden onder andere door de bloemschik-hobbyist, bloemist of student in opleiding voor bloemarrangeur.
Bij Bloemschikwinkel.nl kunt u dan ook terecht voor bijna alle materialen (uitgezonderd verse bloemen en vers groen) die u nodig heeft bij het bloemschikken. En dat is erg veel, want bloemschikken is niet alleen een tafelstuk of kerststuk maken, maar ook bijvoorbeeld uw eigen bruidsboeket of corsage. Omdat het zoveel is, hebben wij al deze materialen voor u op alfabet in categorieën ondergebracht. Bovendien kunt u ook producten zoals de decoratiematerialen zoeken op kleur.
Wij hebben rekening gehouden met de hobbyist en bieden daarom veel van onze producten in kleinverpakking aan. Dit betekent dat u niet meteen grote hoeveelheden van één product tegelijk hoeft aan te schaffen. Zo bieden wij bijvoorbeeld bij lint en wikkelband de mogelijkheid om dit per meter, vanaf een lengte van 1 meter, te bestellen.
Maar wij hebben ook rekening gehouden met de vakman. Niet alleen als particulier bent u bij ons welkom, maar ook als bedrijf. Wij bieden diverse producten naast de kleinverpakking ook aan in grotere hoeveelheden.

Wanneer kan ik bij Bloemschikwinkel.nl terecht?
Bloemschikwinkel.nl is een internetwinkel en daardoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht.
Wij hebben geen fysieke winkel. Dat betekent dat u niet langs kunt komen om artikelen te bekijken of af te halen.


Veilig winkelen bij Bloemschikwinkel.nl
Bloemschikwinkel.nl is een betrouwbare internetwinkel. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Wij handelen conform de richtlijnen van het Webshop Keurmerk en voldoen dan ook aan de door hen gestelde strenge eisen. Hierdoor kunnen wij onze klanten maximale zekerheid bieden. U kunt bij ons veilig winkelen en betalen. Daarnaast heeft u altijd 14 dagen retourgarantie.

Onze filosofie en wat betekent U als klant voor Bloemschikwinkel.nl.
Bloemschikwinkel.nl is er zowel voor de hobbyist als voor de vakman.
Wij vinden het belangrijk dat de winkel voor U vriendelijk, overzichtelijk en laagdrempelig is. Daarnaast dat de producten zo geprijsd zijn, dat u kwalitatief goede materialen krijgt voor niet te veel geld. Onze klanten zijn belangrijk voor ons en alle aangekochte producten worden door ons daarom goed, degelijk en met zorg verpakt.

Om een uitgebreid en up-to-date assortiment aan U aan te bieden, kopen wij bijna dagelijks in bij onze leveranciers, waar wij onze producten selecteren op kwaliteit en functionaliteit. Alle producten worden direct uit voorraad geleverd.
Naast de super scherp geprijsde artikelen en goede service zijn de verzendkosten ook een belangrijk punt voor u als klant. Vaak zijn de verzendkosten een struikelblok en wij zijn hier ons terdege van bewust. Wij proberen onze verzendkosten voor U zo laag mogelijk te houden.
Daar waar producten door hun omvang en hoeveelheid door de brievenbus kunnen, sturen wij die daarom altijd per brievenbuspost via PostNL.
Helaas zijn er ook producten zoals piepschuim, steekschuim en glas die door hun volume en kwetsbaarheid niet door de brievenbus kunnen. Deze producten kunnen dan ook alleen als pakket worden verzonden.
Heeft u nog vragen of opmerkingen, klik hier voor alle contactgegevens.


Voor U nog op een rijtje uw Bloemschikwinkelvoordelen!

  • 1. Scherp geprijsde artikelen
  • 2. Kwaliteitsproducten
  • 3. Eenvoudig en veilig bestellen
  • 4. Levering direct uit voorraad
  • 5. Geen verplichte account, winkelen als "gast"
  • 6. Retourgarantie

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Webshop met scherp geprijsde bloemschikmaterialen. Hét adres voor iedere bloemschikker!